Cautare

11745 de rezultate pentru "rezultate titularizare bucuresti" (4.13 secunde)
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Manevra nu are logica, nu are sens, cu atat mai mult cu cat e facuta in pragul campaniei electorale, si nu poate avea drept efect decat destabilizarea USL in Bucuresti.
In plus, la noi, francofonia merge bine, dar premiul a mers asa cum era de asteptat la Universitatea din Bucuresti cu care noi avem un contract de colaborare", a explicat Ion Vladimirescu, rectorul Universitatii din Craiova.
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti!
Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. ... Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
"Ma gandesc sa nu ajung un fel de Boc, sa conduc primaria de la Bucuresti", a declarat Mazare, gandindu-se de fapt la riscul de a pierde alegerile din 2008, daca va alege naveta Constanta - Bucuresti.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Ingrasamantul a fost folosit, in premiera mondiala, in Oltenia si a avut rezultate exceptionale, recolta practic dublandu-se. ... Potrivit acestuia, ingrasamantul pe baza de praf carbune s-a dovedit deosebit de eficient pentru ameliorarea haldelor de steril, rezultate in urma exploatarilor miniere.
Iesirile din oras sunt adevarate depozite de materiale rezultate in urma constructiilor, fie ca provin de la societati sau de la particulari. ... Acesta este un document care stabileste normele minime obligatorii de respectare a protectiei mediului pe intreg teritoriul municipiului Bucuresti.
Cand nu sunt rezultate la o echipa, antrenorul pleaca primul. ... Chiar daca de fiecare data a stat perioade scurte la echipa, fie la baieti, fie la fete, a avut rezultate satisfacatoare.
In week-end-ul trecut, sediul TopLine din Bucuresti a fost un adevarat rai al produselor cosmetice. ... Sediul TopLine din Bucuresti (Bd. ... 10.30 " 12.00 Solutii pentru rezultate rapide si recomandari pentru ingrijirea de acasa.
google-analytics.com